Henrikh Mkhitaryan küzdött volna az Arsenal ellen, mondja José Mourinho

José Mourinho azt javasolta, hogy Henrikh Mkhitaryan nem tudta kezelni a Manchester United 1-1-es döntőjében az Arsenal-dal játszott nyomást, és azt mondta, hogy az előbbi részt vesz a csütörtök mérkőzésén Feyenoorddal.

Mourinho szerint Mkhitaryan a nehéz karrierjét követően az Egyesült Királyságban valószínűleg igazságos lesz. Az örmény csak egyszer indult a Premier League-ben – szeptemberi 2-1-es legyőzte a Manchester City-t – és Mourinho félidőben váltotta fel. José Mourinho: „Manchester United unluckiest csapat a Premier League-ben” Tovább

A 27 éves a Borussia Dortmund-tól való aláírás Betclic internetes sportfogadás óta csak öt megjelenést tett júliusban 30 millió fontért.Mourinho nem volt meggyőződve az értékéről, annak ellenére, hogy Mkhitaryan volt az egykori Bundesliga játékos.

„Mondtam neki, hogy részt vesz a Feyenoord elleni játékban” – mondta Mourinho. – Megpróbál. Nem elégedett, de a frusztrációját jó módon átalakítja, ami a száj bezárása és a kemény munka és az alkalmazkodási próbálkozás.

„Azt mondtam neki, Betclic online sportfogadás hogy az Arsenal nem a játék. Nem hiszem, hogy 10 vagy 20 percre van szüksége a padról. Kevesebb nyomásra és jobb feltételekre van szüksége ahhoz, hogy kifejezze tulajdonságait.Azt hiszem, szüksége van egy jó játékra, és el kell indítania, vagy ha nem, hogy jöjjön a második félidőben. ”

Mkhitaryan még 90 percig fejezi be Unitedet, annak ellenére, hogy Mourinho ragyogó leírása aláírta . „Azt hiszem, nagyon gyorsan hatással lesz a csapatra, hiszen a játékstílusa a Premier League-hez illeszkedik” – mondta abban az időben. “Mindannyian várjuk, hogy együtt dolgozzunk vele.”

Ha a Feyenoordra néz, akkor a Betclic fogadások az interneten középpályásnak lehetősége lesz arra, hogy befolyásoljon egy kulcsfontosságú játékot. United a harmadik csoport az A csoportban, egy pont a holland csapat mögött, és Fenerbahce csak egy meccsen maradt csütörtök után.

Rate this post