José Mourinho diplomáciai vitát követett a vitatott bírói kinevezés után

Taylor Wythenshawe-ban, Manchester déli részén született, és még mindig közel van az Old Traffordhoz, és Merseyside panaszkodásait a korábbi bírák Keith Hackett néhány nappal ezelőtt nagyították, amikor a helyzetet „komolyan tisztességtelennek” nevezte. .Mourinho nem volt annyira kimondott, valójában diplomáciai próbálkozás volt, amikor a témát felvetették, de úgy véli, hogy az eredeti kinevezés és az elkerülhetetlen kiütés között szükségtelen online fogadóirodák nyomás alá került a tiszt. ‘megjegyzés | Daniel Taylor Bővebben

„Azt hiszem, Taylor úr nagyon jó játékvezető, de mivel ilyen nyomást gyakorolnak rá, azt hiszem, nehéz lesz neki, hogy nagyon jó teljesítményt érjen el az Anfield-en” – mondta az Egyesült Államok igazgató mondta. „Nem akarok túl sokat mondani az ügyben. Megvannak a véleményem, de megtanultam egy leckét, ha ezt meg akarjuk hívni, annyiszor, hogy annyiszor büntetik a játékvezetőkről szóló szavaimat. ”

Ha Mourinho reformált karakter, akkor azt állítja lehet mondani csapata.Nem kell emlékeztetni a játékosokat arra, hogy a fejüket az Anfield légkörében tartsák, hiszen az Egyesült Államok minden évszakban profi profik. – A fegyelmi rekordunk sport fogadás online valóban nagyon jó – mondta Mourinho. „Nincsenek ilyen jellegű problémák. Olyan csapat vagyunk, aki fegyelmezetten játszik, követjük a Premier Liga és a játékvezetők találkozóján kapott utasításokat. Nem próbáljuk ki a játékvezetőket a pályán, és mi viselkedünk a háttérben. A fegyelmünk egy olyan pont, amellyel nagyon jól érzünk. annyira egyértelmű, hogy egy menedzser számára, aki részt vett az Európa legnagyobb futballversenyében.Ferguson nagyszerűen feladata volt, hogy végül is megütje Liverpoolt a sügérről, és ez a misszió sikeresen megvalósult, mire Mourinho angol angol labdarúgásban kezdte a címek gyűjtését.

„Számomra a Liverpool elleni játék játszott egy másik ellen nagy klub, és mindig élvezem ezt – mondta Mourinho. „Amikor Madridban voltam, Barcelona, ​​Atlético és Valencia ellen akartam játszani. Az Inter-ben Milánóval akartam játszani Juventus és a romák ellen. Amikor a Chelsea-nál voltam, szerettem volna játszani a Manchester United, az Arsenal és a Liverpool, az ország összes nagy klubja ellen.Mindig nagy ellenfelekkel akarja tesztelni magát, és Liverpool egy nagy ellenfél. ”José Mourinho üdvözölte az ellenséges Liverpoolot, de figyelmezteti a rajongókat, hogy viselkedjenek További részletek

Míg Mourinho megtagadja, hogy személyes sportfogadás bónusz elégedettségét vegye le Liverpoolból, úgy tűnt Hosszú időn át horgászni a Luis García „fantomcélja” után, amely 2005-ben a Chelsea költségén küldte Rafa Benítez csapatát a Bajnokok Ligája döntőjére, és úgy tűnt, különösen élvezi Steven Gerrard 2014-es híres csúszását, amikor Brendan Rodgers “az oldala váratlan címek kihívója volt, amíg egy erősen motivált Chelsea meg nem verte otthon, aki a szezon ezen a szakaszán nem volt semmi.”

„A győzelmet azért ünnepeltem, mert mi történt a meccsen – mondta Mourinho, nem teljesen meggyőzően. „A bajnokok bajnokságának döntője volt a kedden, így természetesen szombaton játszani akartunk, de azt mondták, hogy vasárnap kell játszanunk.A vasárnap kellett játszanunk, és az Atlético Madrid [Chelsea félig végső ellenfelei] a péntek este játszották a bajnokságot. A mérkőzés előtti érzés volt, hogy a Liverpool lesz a bajnok, mert ott mentünk egy olyan játékosokkal, akik nem játszottak az Atlético ellen. Mindenki másra várt, mint ami történt, de a labdarúgásban a dolgok nem mindig jelennek meg az elvárásoknak.

Rate this post