Pione Sisto: Uganda született Dane, aki keményebben dolgozott, mint csapattársai

2014-ben, amikor Glen Riddersholm az FC Midtjylland ifjúsági edzője volt, a játékos javíthatatlan vágyával javult. „Nagyon ritka, még az elit környezetben is, hogy valakit olyan nagy elhatározással találsz, mint Pione Sisto,” mondta Riddersholm Jyllands-Postennek. „Pione csak annyira egyedülálló, hogy nagyon komolyan veszi magát és tehetségét.” Dánia Világkupa 2018 csapatvezető: taktika, kulcsfontosságú szereplők és szakértői előrejelzések További információ

Átlagosan az FC Midtjylland fiataljai képzettek Heti 12 óra. Nem Sisto. Megduplázta ezt, dolgozva technikáján, átkelésén, lövésén és készletén 24 órán keresztül.

Már akkor mutatkozott be a munka etikájára, amely később Celta Vigóban szerzett szerződést, valamint egy helyet Dániában a XI. Honnan származik?Az ő családja.

Sisto született Ugandában 1995. február 4-én, nem sokkal azután, hogy családja elmenekült Dél-Szudánból. Néhány hónappal később Bet365 fogadási bónuszt elindultak egy hosszú útra Európába, és végül Hoejslev Stationsby-ba jöttek, Dániában, Jütland északi részén.

Itt a Sisto család jól alkalmazkodott, és figyelte, hogy a skandináv társadalom Dél-Szudánban és Ugandában. Amikor Jyllands-Posten meglátogatta a Sisto családot új otthonukban Tjørringben, 60 km-re délre Hoejslev állomásoktól, 2014-ben az egyik testvér, Angelo tükrözte ezt és mit jelentett a Sisto gyerekeknek.

„Vissza Dél-Szudánban szüleink egy kis gazdaságban éltek, de amikor Dániába menekültek, hatalmas különbséget tapasztaltak.Dániában az idősebb generációk keményen dolgoztak egy jóléti állam megteremtése érdekében, és mindent szolgáltak a jövő generációinak, akiknek nem kell keményen dolgozniuk.

„Dél-Szudánban nem így volt, így szüleink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mi mindent megteszünk, amit tudunk nekünk. Ha lehetőséged van, ki kell használnod. Így látjuk a dolgokat a családunkban. ”

Sisto-nak nyolc testvére van, és mindannyian komolyan vették az oktatásukat. Pione számára azonban a labdarúgás lett az oktatás. Tehetsége nyilvánvaló volt a kezdetektől, és amikor a család költözött a Tjørringbe, a Sisto-t a Midtjylland észrevette.

Dánia egyik legnagyobb klubja, és talán a legjobb a tehetség fejlesztésében.A dán kapitány, Simon Kjaer volt az egyik első, aki elhagyta a Bet365 online fogadóirodák szállítószalagot, és a West Ham Winston Reid és a Celtic Erik Sviatchenko is odajött a sorokba.

Midtjyllandban Sisto találkozott Riddersholmdal, először az edzővel, az ifjúsági csapatban, és miután mindkettőt előmozdították, az első csapatban.Egy ideig Riddersholm megpróbálta megvédeni Sistót az első csapatból, de végül lehetetlen volt – Sisto egyszerűen túl jó volt.

2015-ben Sisto a Midtjylland csapatának része volt, aki megnyerte a bajnokságot, és a következő évben hazafelé és a Manchester United ellen az Európa Ligában – és mindenki tudta, hogy ez egy kérdés, mikor és nem, ha elhagyta a legjobb európai klubot.

Elment egy kicsit taktikailag naiv játékosról sokkal kerekebb labdarúgóvá. Európa egyik legnagyobb klubja figyelte őt, és végül Celta Vigót választotta – tudván, hogy esélye van a XI.Egyenesen ő lett a Celta csapatban, és egy dán hívást követett.

Sisto 2014 decemberéig nem vált dán állampolgársá, de ha egyszer átment, gyorsan felkeresették az alsó-21-es évekre, majd az időseket. A Sisto-t 2016 októbere óta minden dán játékban választották ki, és az idén első gólt szerzett barátságos ellen Panama ellen.

Mi azonban az a félelmetes néző, hogy a játék nem volt az a tény, hogy ő szerzett, de ő játszott anélkül, hogy a csipkék árukapcsolták volna.Olyan volt, mint Diego Maradona, a bemelegítés vagy a Lionel Messi alatt Barcelonában. „Szeretem, amikor rengeteg hely van a lábamnak a csizmákban, így vághatok és szabadon mozoghatok” – mondta Sisto később Jyllands-Postennek.

Dánia edzője, Åge Hareide, megpróbálta fejlessze Sisto kapcsolatát Christian Eriksennel, és tisztában van azzal, hogy az ellenfelek a Spurs játékosra való összpontosítása megnyitja a helyet a Celta szárnynak.

Bármi történik Oroszországban és utána, Sisto tudja, hogy soha nem lesz egyedül.A szülei – akik megszakították a sajtótájékoztatót, amikor Sisto-t először az 21-es években nevezték el az afrikai jelmezekben énekelt és táncolva – és a testvéreit Lobolohitti, Margaret, Akari, Cathy, Angelo, Lopunyak, Adeleide és Regina

Már sok mindent elértek, kemény munkával és odaadással, és úgy érzi, hogy ez csak az utazás kezdete.

Rate this post