Raheem Sterling sajnálom, miután 12 óra későn érkezett Angliában

Raheem Sterling magára vette magát, hogy bocsánatot kérjen csapattársaitól, miután Gareth Southgate megkérdőjelezte, hogy Angliában a világbajnokság előtti edzőtáborba érkezett. Daniel Taylor Bővebben

A Manchester City előretekintését egy-egy-egy találkozón követték a nemzeti menedzserrel, miután a Jamaicai nyaralás után visszavonult a reptérre, és elhagyta őt a St George’s Parkról óra későn.Később úgy érezte, kötelessége megerősíteni elkötelezettségét az egész csapat ellen, és mivel azóta az időszak óta lenyűgözően képzett, a Wembley-ben még mindig várhatóan a szombati barátságot kezdeni Nigériával szemben.

A múlt hónapban elkövetett visszaélés megerősítése egy héten, amikor Sterlinget meglepett médiaellenőrzésnek vetették alá egy új fegyver tetováláson a lábán.Southgate arról beszélt, hogy a 23 éves volt, és nyilvánosan unibet fogadási bónuszok az interneten megerősítette, hogy Sterling „támogatja a támogatást”, bár megcsodálta a Sterling tardy érkezését, bár nem szándékos, tekintettel arra, hogy a csoportot tiszteletben tartják.

Míg a menedzser a klubjainak szezonja végén egy hetes szünetet adott neki, a Sterling családtagok miatt extra szabadnapot kapott, ami azt jelenti, hogy 24 órával a fő tömeg után jelentést kellett tennie. május 22-én, kedden este.A város előre utazott Ibizába, és rövid időre visszatérve az Egyesült Királyságba, családi nyaralásra utazott Jamaica-ba.

Mégis hiba volt a repülési időkben, amikor vissza kellett térnie Miami-n keresztül, és Southgate-nak hívva. hogy megmagyarázza, hogy hibát követett el, nem találkozott a nemzeti csapattal szerdán reggel. Aznap az edzőteremben tanult. – A kedd éjszaka előtt adták ki, és megérkezett a szerdán reggel, így késő volt – mondta Southgate. – Ezzel foglalkozott. Volt egy keverés a járatok és a kapcsolat között. Beszélgettem a játékossal, majd tisztességesen meg akart bocsánatot kérni a csoporttól. A Sun története Raheem Sterling fegyver tetoválásáról nem volt rasszista | Betűk Tovább

„Elmondta, hogy elkötelezett a csapat iránt. Belsőleg foglalkoztunk vele.Mindenki továbblépett. Azt kell mondanom, hogy egész héten nagyszerűen képzett. Annyira kívánja, hogy ez a verseny sikeres legyen neki és a csapatnak. Nem volt szándékos a késedelmében. Az ok, amiért „foglalkoztam vele”, az volt, hogy egyetértettünk abban, hogy egy kis időre van szükség, és későn járt a többletidő után. Ez volt az egyetlen kérdés. Nem szándékos helyzet volt. Ha valaki nem akar itt lenni, és későn akar lenni, ez más, de tudom, hogyan szólt hozzá, így az elkötelezettsége és a hangsúlya unibet fogadási bónuszt számomra egyértelmű volt.

Southgate egyértelművé tette Sterling, amit Anglia előkészületei Oroszországban nem tudnak elviselni, az elkövetkező hetekben megismétlődik, kezdve a barátságos Nigériával szemben. – A vezetők könnyű életet akarnak – mondta. – Ismerjük a világot, amelyben élünk. Semmi sem marad magán.Tehát ha ezek a helyzetek megtörténnek, akkor ott lesznek. Szükség van arra, hogy válaszoljon rájuk vonatkozó kérdésekre, és lehetőségük legyen nagyobb kérdésre válni, mint amennyire lehetséges. Ez része a hosszú beszélgetésnek, amikor sétáltunk. A Fiver: jelentkezzen be és kapjon napi futball-e-mailt.

„A Raheem az a fajta játékos, aki képes változtatni. Nézd meg, hogy milyen hatással volt az idei Manchester City-nél – márciusban ugyanaz volt a mi barátságunkban. Nagyobb elvárás van, nagyobb hangsúlyt fektetünk rá. De ha felső játékos akar lenni, képesnek kell lennie arra, hogy kezelje ezt.Alig várom, hogy szombaton láthassam őt, és várja a játékokat.

Phil Foden és Jadon Sancho fegyelmezettek, és márciusban elindultak a kiindulópontból Angliában. későn, egy edzés után.

A Jordan Henderson és Trent Alexander-Arnold nem veszik figyelembe a játékot Nigéria ellen, mivel még a múlt hétvégén a Bajnokok Ligája döntőjében játszott. Phil Jones szintén vitatkozik partnerével a szülés miatt, míg Harry Maguire és Danny Rose alkalmasságát figyelemmel kísérik. Sterlingnek csak az újonnan kinevezett kapitány, Harry Kane mögött kell működnie, míg Ruben Loftus-Cheek a középső középpályán várhatóan megszerezte harmadik kupáját.

Rate this post