Sportingbet sportfogadás online

sportingbet élő fogadásA Sportingbet 2006-ban a Grupo Sportingbet SA-nál alapított skandináv könyvesbolt. A Betsafe engedményt kapott Costa Rica-ból. A közelmúltban a Sportingbet-t a TIPS sport- és fogadási magazin a világ legjobb könyvesboltjának nevezte. A Sportingbet ingyen fogadások az előző év győztese mögött volt, de kiváló ügyfélszolgálata és vonzó esélyei miatt a Sportingbet nyerte meg ezt az éves felmérést. A társaság minőséget és sokféle fogadást kínál, elsősorban az európai labdarúgó versenyekre összpontosítva.

Bónusz 25 € – Sportingbet Bet Now!

Fogadások a Sportingbet-ben

A Sportingbet internetes sportfogadás -en a játékosok számos sportfogadás közül választhatnak. A főbb európai labdarúgó torna mellett a fogadások egy sor dél-amerikai verseny és az amerikai MSL köré kerülnek. Ezen kívül a Sportingbet kiváló fogadási esélyeket kínál a kosárlabda, a baseball, a tenisz és a jégkorong számára. Ezen kívül a játékosok élőben játszhatnak, vagy részt vehetnek az online játékokban és az online pókerben.

Fogadási lehetőségek a Sportingbet-nél

A Sportingbet-nél a fogadások minimuma 0,10 cent. A fogadások maximális összegét a fizetési limitek határozzák meg. Az egyetlen tét maximális nyeresége 12.500 euró, és maximum napi és heti nyeresége 25.000 és 50.000 euró.

A Sportingbet számos fogadási lehetőséget kínál, gazdag és változatos. Fogadhatsz egy végeredményre, félidőre, vagy akár percről percre

A Sportingbet 25% -os bónuszt legfeljebb 25 euróval nevezte meg a világ legjobb fogadási közvetítőjeként

Bónuszok és akciók a Sportingbet-ben

A Sportingbet jelenleg minden új ügyfelének ingyenes bónuszt kínál, legfeljebb XX euróig. Az ingyenes bónusz igényléséhez a játékosnak regisztrálnia kell magát, letétet kell készítenie, majd tétjét háromszor magasabb tétbe kell tennie. Nyer vagy veszít, 50% -os bónuszt kapsz legfeljebb 25 euróig az első befizetésed alapján.
A Sportingbet online sportfogadás másik nagyszerű funkciója az esélyekről szóló interaktív fórum. Ez az a hely, ahol a felhasználók megoszthatják az innovatív ötleteket a fogadással a rendszergazdákkal. Ha elegendő számú ember sikerül szavazni a felhasználói közösségre, hogy ötletet teremtsen, akkor jó esély van rá, hogy hozzáadódik a Sportingbet fogadási rendszeréhez.

Letétek a Sportingbet-ben

A Sportingbet-ben a játékosok bankkártyájukat (Visa, Euro / Mastercard), NETeller, Moneybookers, Click2Pay, Citadel, FirePay, csekk, ECP vagy banki átutalással tudják befizetni. A bankkártyával vagy banki átutalással kapcsolatos minimális ügylet 10 Eur.

Befizetések a Sportingbet-ben

A játékosok bármikor kérhetik pénzeszközük átutalását a játékos számlájáról a saját bankszámlájára. Mint a legtöbb könyvesbolt esetében, a hitelkártya-számlákon vagy a bankszámlákon történő befizetések kis költséggel járnak. Mindazonáltal a Moneybookers, a NETeller és a Click2Pay számlákra fizetett összegek ingyenesek.

Ügyfélszolgálat a Sportingbet-nél

A Sportingbet Szerviz Ügyfélszolgálat elérhető e-mailben, online csevegéssel vagy nemzetközi telefonszámon keresztül. A Betsafe gyorsan reagál a vevői elégedettség biztosítása érdekében.

Concluión

Olyan világban, ahol sok fogadási vonal megegyezik, a Sportingbet különbséget tesz a legjobb sportfogadási ház kiválasztásában.

A Sportingbet számos sportfogadási lehetőséget kínál a játékosoknak. A cég kiváló ügyfélszolgálatot, tömör és könnyen használható weboldalt kínál kiváló esélyeket. Ezért hívták a Sportingbet-t a világ legjobb könyvesboltjának.

Rate this post