Unibet fogadási bónuszok

Max Whitlock és Louis Smith felidézte a potenciális aranyérmet a férfi pókernél, amikor Nagy-Britanniát a férfi csapat eseményének szombati döntőjévé tette.

A páros előadások sorozatát Unibet eredményezte garantálja a helyet a hétfői éjszakai döntőben, a Whitlock mindkét pommel és a padló mellett vezet, a befejezett kvalifikációs folyamat egy fordulóját.Fabian Hambüchen hibáztatja a gimnasztika pontozási rendszert a horror sérülésekért További információk

Nagy-Britannia legalábbis úgy Unibet érezték, hogy Londonban 2012-ben a csapat bronzjával egyezik meg, miközben Whitlock vagy Smith egyike megkapja a lehetőséget, hogy igénybe vegye az ország első olimpiai torna aranyát, amikor az egyéni versenyben kedvenc készülékeikkel fejjel lefelé halad.

Miután a történelem során korábban megkoronázta Nagy-Britannia első férfi egyéni világbajnokát, Whitlock azt mondta: “Nagyon boldog vagyok, amit tettem, a csapat Unibet nagyon jól összeszedett, és nagyon örülök, hogy először felkerültek a padlóra és a pommelre.

“Valószínűleg ez az egyik legerősebb csapat, amivel valaha is volt, és a 2015-ös világbajnokság, amikor Kínába érkeztünk, valóban bebizonyosodott róla.Meg kell használnunk az Unibet élményt, és meg kell élnünk, és élvezni kell. “Smith, egy ötéves brit csapat fogadási bónuszt része, amely magában foglalja a Kristian Thomas-ot, Nile Wilson-t és Brinn Bevan-ot is. a riválisa mögött 15,700 ellen Whitlock 15,800 ellen, de azt mondta, elégedett a kijelzővel. “A bizalmatlanság sok mindent érint, ez befolyásolja a bizalmát, a csapat bizalmát, a bírákat.” Amikor elmész a bemelegítéshez a Unibet rutinod előtt, még ez is fontos mert a bírák rád néz. Ha összetöri a felmelegedést, azt gondolják, hogy űrlapod van. Mindannyian jó érzés volt. Elég edzést végzünk az Unibet edzőterembe, ahol kijutunk, és igen, hogy ideges vagy, de az érzés 90% -a az, hogy eltörik. ”

more info: fogadási bónuszok az interneten

Unibet fogadási bónuszok
4 (80%) 1 vote