USA Gimnasztika nem tudta kezelni Larry Nassar-t. Most már nem is képes kezelni magát

Néhány hónappal a Steve Penny hosszú távú elnöke után 2017 márciusában lemondott Kerry Perry elnök-vezérigazgató-helyettese. Befejeződött a vezetésbe, és nem tudta kitölteni azt, ami katasztrofális megjelenést mutatott a Capitol Hill-nél, hogy megválaszolja a Larry Nassar bántalmazási botrányával kapcsolatos kérdéseket, és a sportolóktól és a kluboktól kifogásolt kritikát. munka Simone Biles kritikája után További információ

A döntés, hogy Mary Lee Tracy-t, az Aly Raisman olimpiai aranyérmet és más sportolókat, akik elutasították a sporttal kapcsolatos visszaélési állításokat és egyéb problémákat, felkérték egy felső szövetséget az utolsó szalma volt. Perry lemondott a múlt hónapban.

Írja be Mary Bono-t, aki legismertebb a késő férje, Sonny Bono zenészének, a kongresszusnak.Miután 2012-ben elvesztette az unibet bónusz újraválasztási ajánlatot, ő költözött Faegre Baker Daniels-be, egy Washington tanácsadó cégbe, amely tűzoltott az USA Gimnasztikájával kapcsolatos munkájából a Raisman-t képviselő jogi csapatból és sok más sportolóból, akik Nassar kezében szexuális visszaélést állítottak fel, Az Egyesült Államok nemzeti csapata már régóta börtönben töltötte életét.

Pénteken Bono volt az Egyesült Államok Gimnasztika ideiglenes elnöke. Nem tartott sokáig. Egy napon belül a gimnasztikai szurkolók megdöbbentették a Bono-t, amelyben a Nike swoosh-ját a cipőjére vette át, reagálva a társaság hirdetési kampányára, amely a korábbi, NFL Colin Kaepernick korábbi sztárjával foglalkozott.Ez a tweet felhívta a világ leghíresebb tornászát, Simone Biles-t. „Nem olyan, mint amire szükségünk van egy okosabb usa-torna elnökre vagy szponzorra, vagy bármi másra,” írta az olimpiai bajnok, akit a Nike is támogat a Twitteren. Kedden, Bono eltűnt, és szörnyű nyilatkozatot hagyott az első módosításról. Míg Bono-nak valóban joga van azt mondani, hogy mit akar – még akkor is, ha ez a boneheaded – tette az USA Gimnasztika vagy az Egyesült Államok Olimpiai Bizottsága? Miért nem mondták el valakit, hogy nézze át Bono Twitter történetét, hogy lássa, hogy van-e valami, ami súrlódást okozhat a sportolókkal?Volt egy olyan ügyvédi iroda története, amely más tornászok haragját vette figyelembe?

Ha a saga egyszerű dolog volt a triviális ügyekkel unibet fogadás bónusz szemben panaszkodó sportolók számára, talán Penny, Perry és Bono tetszik. érdemelnek együttérzést. Ez azonban nem a csapatválasztásról vagy a szálloda választásairól szól. Ez a visszaélésről szól. Míg Bono semmilyen módon nem hibáztatta a Nassar botrányát, az ő sietős kinevezése és kilépése a fiatal sportolókat ellátó szervezet zavarának jele. Arról van szó, hogy megnyugtassuk a szülőket, hogy az USA Gimnasztika elég stabil ahhoz, hogy leányaik (és ebből a szempontból a fiak) ne kerüljenek a tárgyalóterembe, amely a tinédzser évek szörnyűségeit élné. mint a Bono katasztrófa, az USA Gimnasztika néhány lépést tett az új vezetés eléréséhez.Az amerikai olimpiai bizottság ragaszkodása után, amely maga is foglalkozott a belső lélekkutatással és a külső kritikával, mivel a bántalmazási botrányok számos sportágban bontakoztak ki, a legtöbb USAG igazgatótanács lemondott. (A bizottság nem foglalja magában az elnök / vezérigazgatói pozíciót, és néhány sportoló igazgatója továbbra is szolgálta az ideiglenes testületet, és most a teljes fórumon.)

Ez nem olyan, mintha senki sem érdekelne USA Gimnasztika visszatér a lábára.Az ideiglenes testület február 26-i jegyzőkönyve 144 jelöltet jelez, akik érdeklődnek a szolgálatban. (A kontextusból nem világos, hogy ez az összeg csak a független igazgatói résidőkre vagy az összes igazgatósági pozícióra vonatkozik.) Simone Biles idegesítette az USA-t. Gimnasztika vezérigazgatója Nike-ellenes tweet További információ

Az ideiglenes testület alapvetően megtartotta az a kerekek fordulnak, jóváhagyják a világbajnokság kiválasztási eljárásait más rutinszerű üzletek között, miközben önmaguk helyettesítése folyik. Végül az ideiglenes testület több mint fele teljes jogú testület lett. Az új elnök, Karen Golz az egyik független igazgató, aki csatlakozott az ideiglenes testülethez. De véletlenszerűen az új igazgatósági tagok feltételeinek sztrájkolására december 31-én lejárt a hivatali ideje.

Az új igazgatótanács júliusban tartotta első ülését.Az első megrendelés, miután üdvözölte az új arcokat, bejelentette Tom James jogi tanácsadójának távozását. Később a jegyzőkönyvben Perry úr, a még nem elhunyt elnök arról számolt be, hogy a tagok száma 209 710 volt, ami egy kis csoda a körülmények között.

De ez a tagságnövekedés csak azt mutatja, hogy ez a sport milyen népszerű és alapvető az Egyesült Államokban – és miért van szüksége erős vezetésre. Az elmúlt 34 év olimpia az 1984-es Los Angeles-i játékokból származott, és állandó háztartásneveket hozott létre: Mary Lou Retton, Peter Vidmar, Bart Conner, Shannon Miller, Kerri Strug, Gabby Douglas… és Raisman és Biles, akik ismételten felvetették a hangjukat a változásra.

Az idő megmutatja, hogy mennyi további változtatásra lesz szükség az Egyesült Államok gimnasztika előtt.De mostanra már messze van az út. Jelentkezzen be a The Recap-re, a szerkesztők válogatásainak heti e-mailjére.

Rate this post